POSTOJE 3 RAZLOGA ZAŠTO MUŠKARAC NIKAD NEĆE NAPUSTITI PORODICU ZBOG LJUBAVNICE: Jednostavno je!

Zanimljivosti

POSTOJE 3 RAZLOGA ZAŠTO MUŠKARAC NIKAD NEĆE NAPUSTITI PORODICU ZBOG LJUBAVNICE: Jednostavno je!

Ona “druga žena” je osuđena na patnju. Ona ceo svoj život provede čekajući na osobu koja joj nikad neće doći

Najmanje tri puta nedeljno dobijam imejlove od žena u kojima traže savete u vezi sa oženjenim muškarcem sa kojim se trenutno zabavljaju (drugim rečima, sa kojim su trenutno u aferi). Sve ove „druge žene“ su nesrećne jer njihov voljeni ne želi da napusti ženu, ali one žele da on preuzme određene odgovornosti.

Ako se nađete u ovakvoj vezi, prirodno je zapitati se hoće li on ostaviti ženu zbog vas. Ali šta čoveka može naterati da napusti porodicu i ode kod ljubavnice? Ako ste vi ta koja sada ima aferu sa oženjenim muškarcem, onda će ovaj članak biti za vas šamar koji vam je sada zaista potreban.

Za to postoje čak 3 razloga, a evo i koja:

1. Već ima sve što mu treba.

Zašto bi napustio ženu i decu? Odlično se provodi s vama bez ikakvih dužnosti i odgovornosti. A onda se vraća kući i igra se sa decom. Ovo je idealna situacija za njega. Ima ženu koja mu kuva, čisti i odgaja decu. Ima i ljubavnicu koja se brine o njemu na način koji mu nedostaje kod kuće. Ima dve voljene žene i sve njegove potrebe su zadovoljene. Život je lep!

2. Razvod je bolan i skup.

Razmislite o posledicama razvoda. Dogovori sa advokatima, svađe, uznemirena deca, finansijski stres i puno drugih problema. Zašto bi prisiljavao sebe i porodicu da prođu kroz nešto što nije neophodno?

3. Da je hteo da napusti ženu, već bi to učinio.

Da vas je voleo više od svega na svetu, on bi, uprkos poteškoćama u razvodu i uprkos deci, već sve ostavio i došao kod vas. Da je voleo onako kako vi želite, napustio bi porodicu. Razmisli o tome. Nije napustio ženu, jer jednostavno ne želi to da uradi.

Ovo je istina. Ne tražite izgovore. Ne pomišljajte da nisam u pravu. Ako ste ljubavnica, a on ima porodicu – ovo je realnost i ne postoji četvrti razlog. Samo ova tri koja stoje kao tri zida između vas i njega. “ (stil.kurir.rs)