SUPRUGA NAKON DESET MESECI BRAKA SAZNALA DA JOJ JE MUŽ U STVARI ŽENA: Totalno je OPELJEŠIO, a ovako je prevarena čak i u krevetu

Ispovijesti

SUPRUGA NAKON DESET MESECI BRAKA SAZNALA DA JOJ JE MUŽ U STVARI ŽENA: Totalno je OPELJEŠIO, a ovako je prevarena čak i u krevetu

Bizaran slučaj dolazi iz Indonezije, gde je jedna žena nakon 10 meseci braka shvatila da je njen muž zapravo – žena.

Dvadesetdvogodišnja žena iz Džambija u Indoneziji, čiji su inicijali N.A., na društvenim mrežama je podelila svoju priču zbog sve većeg fokusa na nju nakon što je Okružni sud u Džambiju saslušao slučaj protiv optuženog, odnosno optužene, čiji su inicijali A.A.

Žena je ispričala kako je njen suprug tražio ženu na aplikaciji za upoznavanje. Tri meseca kasnije su se venčali, ali u verskom obredu koji država ne priznaje, jer njen dragi nije mogao da predoči potrebna dokumenta.

Stvari su postale još sumnjivije kada A.A. nije mogao nikako da dokaže da je hirurg školovan u SAD i poslovan čovek, kao što se predstavljao. Štaviše, stalno je tražio novac, a slabo ga je vraćao.

Sve u svemu, N.A. je rekla da su ona i njena porodica bili prevareni za preko 20.000 dolara tokom braka.

Međutim, tu stvari postaju zanimljive. Naime, policija je ustanovila kako je A.A. zapravo žena čiji su inicijali E.J.

Šokirana supruga je objasnila kako je njen “dragi” uvek gasio svetla tokom se*sa, a često bi joj i povezao oči. Prevarantkinja je policiji rekla kako je koristila ruke kako bi zadovoljila svoju suprugu, a ova je pak sigurna da su u igri bile i nekakve igrice za penetraciju. (kurir.rs)