Ceca me je učila da budem dobar čovjek: Sarajlija Alem Bajrović otkrio kakva je Ceca zaista!

Showbizz

Ceca me je učila da budem dobar čovjek: Sarajlija Alem Bajrović otkrio kakva je Ceca zaista!

Takmičenje „Zvezde Granda“ tokom višegodišnjeg postojanja iznjedrilo je mnoge talente, a ovo je bila prva sezona u kojoj je član stručnog žirija bila jedna od najvećih balkanskih zvijezda, Svetlana Ceca Ražnatović.

Neposredno pred finale, tenzija i trema među takmičarima je rasla, a o detaljima saradnje sa Cecom, kao i njenom pristupu takmičarima, progovorio je Alem Bajrović.

Alem je otkrio da ga je Ražnatovićeva kao mentor naučila mnogo toga, a istakao je da se ona uvijek trudila da nauči svoje kandidate da je najvažnije prije svega biti dobar čovjek.

– Jako sam uzbuđen, nisam mogao ni da zamislim da ću ikada sarađivati sa Cecom. Ona je divna žena, pristupila nam je prijateljski bez obzira na uspjeh i karijeru koju je ostvarila, uvijek se trudila da porazgovara sa nama i da nam se maksimalno posveti. Uvijek je bila profesionalna, nije je mrzilo da po nekoliko puta ponavlja iste stvari kako bi nama objasnila gdje griješimo, i nastojala je da sve svoje znanje prenese na nas – rekao je uzbuđeni kandidat, pa otkrio neke od savjeta koje mu je Ceca dala.

– Mnogo mi je značilo kada mi je rekla da je u meni prepoznala talenat i čvrstinu, te da vjeruje da mogu da podnesem sve poteškoće javnog posla. Trudila se da nas pripremi za sve što slijedi, ukoliko nastavimo da se bavimo pjevanjem. Govorila nam je da je estrada velika džungla i pokušavala je da nam olakša da se u njoj po završetku takmičenja snađemo – otkrio je mladi pjevač, pa istakao da je Ražnatovićeva, osim profesionalnih, svojim kandidatima davala i privatne savjete.

– Upozoravala nas je na neke poteškoće sa kojima možemo da se susretnemo, ali je uvijek insistirala na tome da je najvažnije da budemo dobri ljudi. Ona je od nas pravila bolje ljude, ponavljala je da je najvažnije ostati svoj ma kakav uspjeh ostvario. Govorila je da nikada ne zaboravimo ko smo, da ostanemo dosljedni sebi i da vjerujemo u svoj talenat – rekao nam je Alem.

– Zaista nikada neću zaboraviti sve čemu me je naučila, a time što sam sa njom sarađivao ostvario mi se san svakog mladog pjevača. Ovo je neprocjenljivo iskustvo, a ponosan sam što sam bio takmičar baš ove sezone „Zvezda Granda“, kada se Ceca priključila timu. (ekskluziva.ba)