Grand ispunio obećanje, Nerminu Handžiću uručeni ključevi automobila! (Foto)

Showbizz

Grand ispunio obećanje, Nerminu Handžiću uručeni ključevi automobila! (Foto)

Došao je dan da nakon 10 mjeseci takmičenja u najpopularnijem muzičkom šou programu “Zvezde Granda”, devetnaestogodišnji Nermin Handžić koji je odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni, preuzme svoju nagradu.

Od sponzora “Prevent Pointa” Nerminu su uručeni ključevi automobila Opel Korsa, a Grandova ekipa imala je priliku da ga prati u stopu i uvjeri se kakav je vozač mladi pobjednik.

Nakon što je pogledao i isprobao svoju novu mašinu, Nermin je sa ekipom portala Grand online podijelio ustiske nakon pobjede u “Zvezdama Granda” i kako se osjeća povodom uručenja nagrade.

Pitali smo pobjednika “Zvezda Granda” kako se osjeća pred svoj veliki koncert u rodnom mjestu Tešnju gdje će ga dočekati sugrađani, a on je priznao da ima tremu.

– Vjerujte da imam tremu, ali kada vidim svoj narod i sve ljude koji su me podržavali mislim da će mi biti lakše, jer mi je u finalu stvarno bila nervoza… Biće mi lakše, jer sam došao kao pobjednik – tvrdi Nermin.

Nermin ističe da je neizmjerno zahvalan svojoj mentorki Viki Miljković i njenom suprugu Tašketu na svoj podršci i svemu što je od njih naučio.

– Viki i Taške su ljudi koji su profesionalci u svemu i mene su tretirali kao svoje dijete i sve ostale kandidate, tako da su broj jedan. Ja bih najviše volio da snimim duet sa njom, ali vidjećemo – kaže pobjednik “Zvezda Granda”.

Veliku podršku dobio je i od svojih drugara koji su se takmičili u prethodnim sezonama.

– Dobio sam podršku na društvenim mrežama od Mahira i Džejle, sa Džejlom se znam iz “Nekih novih klinaca”, tako da nisam ni sumnjao u njenu podršku – ispričao je Nermin. (ekskluziva.ba)