DALILINO OBLAČENJE JE NEPOŠTOVANJE, MINA JE BILA ZAKOPČANA DO GRLA! Car šokirao izjavom o bivšima: Maju sam slao na presvlačenje

Showbizz

DALILINO OBLAČENJE JE NEPOŠTOVANJE, MINA JE BILA ZAKOPČANA DO GRLA! Car šokirao izjavom o bivšima: Maju sam slao na presvlačenje

Filip Car u emisiji “Pitanja gledalaca” dobio je pitanje koje se ticalo njegovog turbulentnog odnosa sa Dalilom Dragojević.

– Da li se sada pred kraj rijalitija pereš od Dalile? – pročitao je Milan pitanje.

– Svaki put sam se vraćao u odnos i naletao na nerazumevanje. I sa njene strane i od strane ovih ljudi i od strane gledalaca. Ovo mi je smešno šta slušam sada. Ja 4 i po sata slušam kako se provlači njeno ime, ona iznosi stav o Anđelu i Sandri, a meni se zamera što sam sedeo iza nekoga u pušionici. Moraće da nađe nekog drugog levata – počeo je Car i nastavio:

– Ne zanima šta će ko da misli. U ova dva dana što nisam sa njom, video sam da može da funkcioniše bolje, a i ja. Ja sam mislio da treba da se očuva taj odnos jer postoji ljubav, ali vidim da je ta devojka super, mnogo bolje nego ja. Ja sam raštelovan, ona super. Od mog raskida sa Dalilom, na temu nje sam razgovarao sa Đedovićem i sa Zolom, gde sam se iznervirao i izrevoltirao. Više nemam prostora za priču sa drugim ljudima o njoj. Stojim pri tome da se stvari koje su mi smetale nisu promenile.

– Za mene je nepoštovanje sve što ona radi. Sve je za mene veliko nepoštovanje, njeno oblačenje, njene žurke… Kad sam bio sa Minom, bila je zakopčana do grla, Maju slao svakih 7 minuta u garderober na presvlačenje. Kod nje sam tražio i težio više, možda sam bio i naporan što se tiče tih nekih stavova, ali mislio sam da je kapacitet za neke stvari. Ne odgovaram ni ja njoj kao što smo čuli malopre. Ja sam neko ko traži stvari koje ne može da dobije, mislim da je raskid najbolja opcija. Kako sam se oprao od Dalile? Neka mi se nap*še svi koji misle da se perem. Toliko sam istrošen – govorio je Car.

– Te uspomene, rekao sam Đedoviću, uspomene su me dokusurile, Dejanovo izlaganje me je razvalilo. Ona na svojim uspomenema o starim odnosima priča u superlativu, drugi dan moje uspomene, ona se svađa sa bivšim mužem i mojim bivšim devojkama. Dešava se treći dan, gde je reagovala kako je reagovala na njegove uspomene. Zna se kakav sam ja. Ja ću ostati pri svome, niko mi neće promeniti odluku. Nismo dobri jedno po drugo. Da mi se desi kao prošle godine, svi se sunčaju, a ja da šutiram nogama nesesere? Ne – rekao je Car.

Dalila je sve vreme krila suze u očima. (Kurir.rs/I.B.)