DRAMA U ZADRUZI KAKVA SE NE PAMTI! Dalila gađala Cara KAMENJEM, udarala ga PESNICAMA po glavi, obezbeđenje REAGOVALO! (VIDEO)

Showbizz

DRAMA U ZADRUZI KAKVA SE NE PAMTI! Dalila gađala Cara KAMENJEM, udarala ga PESNICAMA po glavi, obezbeđenje REAGOVALO! (VIDEO)

Filip Car je tokom žestoke svađe Dalilu Dragojević dva puta zagnjurio, a onda su ponovo ušli u sukob.

Dalila je otišla da plače ispod trema, a VIktorija Mitrović joj je prišla da pokrije.

– Da li je moguće da ona plače zato što sam je zagnjurio? K*rvetina. Vi stvarno padate na te njene fore? – pitao je Car.

– Dobro je, sele, bar si naučila da roniš – govorio je Filip.

– On nema osećaj ni za šta… Ja ne znam da ronim – plakala je Dalila.

– Imaš 30 godina, ne znaš da roniš. Zaronio sam zajedno sa tobom – prebacio je Car.

– Rekla sam ti da ne ronim, da imam traumu, ja ne ronim! – nastavila je ona.

– A znaš glumačke suze! – nastavio je on.

Dalilu je ovo iznerviralo, pa je počela da ga gađa kamenjem po glavi i papučama. Car je izašao iz bazena i ponovo ubacio Dalilu u bazen, a ona je ponovo završila u suzama nakon što ga je pesnicama udarala po glavi, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

– Koliko godina imaš? Neću da te potopim, šta imaš, tri godine? Moraš da naučiš da roniš, imaš trideset godina – pitao je Filip.

Filip Car ponovo je završio sa Dalilom Dragojević u bazenu i nastavio da se raspravlja sa njom, a ona nije mogla da prestane da lije suze.

– Šta radiš ti? Stani! Stani i gledaj me…. Šta je tebi? Što plačeš i radiš scene? Je l’ si zaronila u bazen na dve sekunde? – pitao je Filip.

– Neću da ronim – rekla je ona.

– Ajde, gubi se. J*bem ti mater bolesnu – poludeo je Car. (kurir.rs)