DEJAN JE ŽIVEO SA MANIPULATOROM I PSIHOPATOM Biljana udarila na Dalilu, slomila se zbog suza, pa dala sud o vreloj akciji sa Aleks

Showbizz

DEJAN JE ŽIVEO SA MANIPULATOROM I PSIHOPATOM Biljana udarila na Dalilu, slomila se zbog suza, pa dala sud o vreloj akciji sa Aleks

Dejan Dragojević doživeo je emotivno rastrojstvo kada je komentarisao svoj klup u emisiji “Gledanje snimaka”.

On je zajecao na sav glas na pomen svoje porodice i života u Veterniku. Sada se tim povodom oglasila njegova majka Biljana, koja jedva čeka da zagrli sina.

– Isplakala sam se slušajući Dejanovo izlaganje. Ja sam tu za njega bila I ostala na istom mestu, on samo treba da dođe kući I sve će biti okej. Bio je suviše mlad I nezreo kada je ušao u vezu, pa i brak sa osobom kakvu ste imali priliku da gledajte 10 meseci, tako da život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat. Bilo je pitanje dana kada će se sve videti. Volim što je Dejan ušao u “Zadrugu 5” i da on konačno progleda. Nikakve odgovore ne treba da mi daje, šta želi i kada želi neka priča, ako ne želi i ne mora. Mi smo svi na okupu i željno ga očekujemo – istakla je Biljana, a potom se osvrnula na njegov i Aleksandrin eksplicitni snimak.

– Šta da kažem, 24 sata kamere, mladi ljudi, hormoni rade…Ali, ipak malo treba povesti računa – zaključila je ona. (kurir.rs)