MLADA ODLUČILA DA BAŠ NJU NE POZOVE NA SVADBU: A onda se umešao ON i ĆERKI zapušio USTA ZA SVA VREMENA

Ispovijesti

MLADA ODLUČILA DA BAŠ NJU NE POZOVE NA SVADBU: A onda se umešao ON i ĆERKI zapušio USTA ZA SVA VREMENA

Objavljujući na Redditu, 58-godišnjak je objasnio da je venčanje svoje ćerke trebalo da plaća u ratama, ali je nedavno otkrio da njegova supruga uopšte nije pozvana

Kada je u pitanju popis gostiju za venčanje, izbor je u potpunosti na budućim mladencima, no jedna mlada je ispričala kako ju je odluka da jednu osobu ne pozove na svoju svadbu mnogo ‘koštala’budući da je njen otac odlučio da joj ipak neće platiti venčanje.

Objavljujući na Redditu, 58-godišnjak je objasnio da je venčanje svoje ćerke trebalo da plaća u ratama, ali je nedavno otkrio da njegova supruga uopšte nije pozvana. Nakon što je pokušao da je uveri svoju 27-godišnju ćerku da razmisli i ipak je pozove, ona mu je rekla da je venčanje samo za “pravu porodicu”, iako je pozvan dečko njene mame…

“Ćerka mi se udaje na jesen. Ja bih trebalo da platim venčanje, tako smo se dogovorili. Dobili smo pozivnice nekoliko dana nakon što sam uplate uplatio preko banke, ali treba da se odobre, tako da novac još nije uplaćen. Moja supruga nije pozvana na venčanje. Razveden sam od ćerkine mame već 15 godina i u braku sa svojom ženom sada osam godina. Moja ćerka nikad nije volela moju ženu, nisu se dobro slagale. Moje drugo dvoje dece je vole”, započeo je u objavi.

“Nazvao sam svoju ćerku i pitao je zašto moja žena nije pozvana. Rekla je da joj je dan vjenčanja i da želi da pozove samo svoju pravu porodicu. Rekao sam ‘pa jesi li pozvala maminog dečka?’ a ona je rekla da. Rekao sam ‘dobro, onda bi trebalo da pozoves i moju ženu, inače neću platiti venčanje’. Odbila je i rekla da ne poziva moju ženu. Rekao sam joj da ću tada otkazati uplate, a ona mi nije verovala. Otkazao sam ih i moja ćerka je sada ljuta na mene”, otkrio je.

Kako piše Mirror, tata je kasnije pojasnio da njegova supruga ima 61 godinu i da ju je upoznao pet godina nakon što se razveo od ćerkine mame.

Korisnici društvenih mreža bili su podeljenog mišljenja po tom pitanju, jer su mnogi mogli da vide da, iako muškarac može biti nezadovoljan odlukom svoje ćerke i može opozvati finansiranje ako želi, ona takođe može da pozove koga god želi.

“To je vaš novac i možete ga potrošiti kako želite. Vaša ćerka može da odluči koga želi na svom venčanju, a vi možete da odlučite da ga ne platite”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ona ima svako pravo da odluči ko će joj biti na venčanju, ali vi imate svako pravo da odlučite da podržite svoju ženu u ovome. Pogotovo ako joj se ne sviđa samo zato što ste se oženili nakon njene majke.” (espreso.co.rs)