MUŠKARAC POZVAO KOMŠINICU KOJA MOŽE DA MU BUDE BABA DA ŽIVI SA NJIM: Razlog toliko DIRLJIV da bi rasplakao i najtvrđi kamen!

Zanimljivosti

MUŠKARAC POZVAO KOMŠINICU KOJA MOŽE DA MU BUDE BABA DA ŽIVI SA NJIM: Razlog toliko DIRLJIV da bi rasplakao i najtvrđi kamen!

Da život piše čudne i dirljive priče pokazuje i ova u kojoj slu glavni akteri mladić Kris i baka Norma. Oni su bili komšije i stranci, sve dok se nisu malo zbližili i postali bliski prijatelji.

Ipak, njihovo prijateljstvo našlo se na pravom testu kada se Normino, koja je imala 89 godina, zdravlje pogoršalo. Kris je uskočio da ponudi svoju pomoć i negu.

Kris je pozvao da živi sa njim,a ona je to oberučke prihvatila.

Zbog višestrukih zdravstvenih komplikacija, kao i leukemije, njeni medicinski troškovi su takođe počeli da se gomilaju. Dakle, Kris je postavio “GoFundMe” za Normu i donacije su počele da pristižu.

– Jedina druga opcija bila je da ode u ustanovu. Jednostavno nisam mogao to da uradim nekome ko je kao moja rođena baka- rekao je Kris.

Kada joj se stanje pogoršalo, provela je neko vreme na Klinici za rehabilitaciju. Njeno srce nije izdržalo, a Kris je poručio svetu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Salvatore (@chrissalvatore)

– Teška srca delim vest da je ranije jutros svet izgubio zaista inspirativnu, prelepu ženu. Norma sada mirno počiva u večnom i iako možda više nije fizički sa nama, njen duh će nastaviti da ispunjava srca tolikog broja ljudi. Možda je Normino trajno nasleđe to što je njena priča pomogla svetu da vidi pravo značenje ljubavi. Norma me je podsetila da smo svi stvoreni da volimo i da svi želimo da budemo voljeni – napisao je Kris nakon njene smrti.

Iako ima onih koji veruju da je Kris ovo učinio samo zbog novca i pažnje javnosti, mnogi strani mediji su preneli vest i obajavili je kao jednu od najlepših priča poslednjih godina. Norma je sa ovog sveta otišla srećna, a Kris je stekao mnogobrojne obožavatelje. (kurir.rs)