NE MOŽE SE UVEK OPROSTITI PREVARA! Brena progovorila o pravom licu njenog odnosa sa Bobom Živojinovićem

Showbizz

NE MOŽE SE UVEK OPROSTITI PREVARA! Brena progovorila o pravom licu njenog odnosa sa Bobom Živojinovićem

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od tri decenije, a uprkos svim nedaćama uspeli su da porodicu zadrže na okupu i svoju ljubav sačuvaju.

Pevačica neretko ističe da je kada se ugase kamere i reflektori ona obična majka i supruga.

– Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva-tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi – rekla je Brena u “Grand Magazinu” i dodala da je poverenje najvažnije u jednom odnosu.

– Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan – priča ona, a onda otkriva i da li prevaru treba praštati:

– Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

– Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog – pohvalila je Brena svog supruga. (kurir.rs/grandmagazin)