DALILA SE OBRATILA MAJI I TAKIJU MARINKOVIĆ: Žestoka poruka pred finale, evo kako je CAR REAGOVAO

Showbizz

DALILA SE OBRATILA MAJI I TAKIJU MARINKOVIĆ: Žestoka poruka pred finale, evo kako je CAR REAGOVAO

Dalila Dragojević i Filip Car sjedili su pored bazena u dvorištu Bijele kuće, a onda su počeli da se raspravljaju oko svega što se izdešavalo dok nisu bili u vezi.

Danas kad sam vidio ovo, rastužilo me totalno. Ja inače ne volim da vidim te klipove. Na nekim klipovima sam… – govorio je Filip.

To je to tebi je bitno da li si debeo i loptast, nije ti bitno kako je sve započelo – rekla je Dalila.

Nisi ni ti slušala i gledala, kako svaki put grlim i ljubim. Nekad te mrzim, ali u suštini te volim. Najbolje bi bilo da odemo na različite kontiente – pričao je Car.

Mi smo i ovdje na različitim kontinentima. Ovih dana sam imala priliku da čujem kakvi su tvoji planovi, etno turizam – dodala je Dalila.

Ja mislim da ću sa tobom da odem na jedno putovanje – rekao je Car.

Mene ne komentarišite ti i tvoje j*čice, izuzmite me iz sovjih usta. Savjjetnici veliki, sa kim se smuvate kad uđete sa Janjušem ili Filipom, umiješate se ne znam gdje. Njoj se sad istoobraćam, neće preko mene ni ona, ni njen tata. Pominjem onu, koja pominje mene. Ja ne ratujem kad izađem, sve što ima nek dođu na adresu – govorila je Dalila.

Ja nisam plakao na uspomenama – potkačio je Car.

Ja znam što sam plakala. To je bio moj život, a ne j*čina. Meni je žao što sam bila takva. Trebala sam da postupim na način na koji si mi ti govorio – priznala je Dalila.

Ti mene ne slušaš da batališ neke stvari, ljudi i reakcije – dodao je on.

Međtuim, Filip je odlučio da popusti prvi, pa je Dalilu počeo da obasipa poljupcima, kako bi smirio situaciju i prekinuo svađu.

Kremenko, šta ćemo sad? Juče sam došao do izolacije da vidim šta radiš, a ti zaspala. Htio sam da legnem, ali mislio sam da ćeš da me otjeraš. Htio sam zadnjih par dana da provedemo tamo gdje je sve počelo – pričao je Car. (novi.ba)