Jovana Jeremić ide pod nož! Popularna voditeljka se odlučila na drastičan potez: Mijenja ovo na sebi, više neće biti ista!

Showbizz

Jovana Jeremić ide pod nož! Popularna voditeljka se odlučila na drastičan potez: Mijenja ovo na sebi, više neće biti ista!

Jovana Jeremić otkrila je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji da planira da se podvrgne posebnom hirurškom zahvatu na gr*dima.

– Od septembra ću imati bolje poprsje. Imala sam fantastične gr*di, ali dojila sam, volim to i drugo dijete ću da dojim i ovo sada što imam su gr*di majke. Želim da mi budu one stare, biće hirurška intervencija – kaže Jovana Jeremić.

Na konstataciju voditeljke Ljiljane Stanišić da će je onda zvati novinarska starleta zbog silikona, Jovana je rekla da planira neke druge intervencije da radi na sebi.

– Neću stavljati silikone, već idem samo na zatezanje. Imam svoje gr*di, ima sad sa masnim naslagama to što se radi, izvuku ti odozdo i stave ti u gr*di. Ja moram dobro da izgledam, meni je to važno za posao – rekla je Jovana, koja je otkrila da je mišljenje publike ne zanima mnogo:

– Ja imam lijep dekolte, to je dio mog s*ksipila, ja volim da potenciram svoj s.ksipil. Šta me briga što gledaju bake i deke, to sam ja, ja sam s.ks uživo i radim ono što volim i kako se osjećam – kaže Jeremićeva. (ekskluziva.ba)