IMAM GUŠENJE, STEŽE ME U GR*DIMA Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena POBEDI, progovorio nekoliko sati pred kraj!

Showbizz

IMAM GUŠENJE, STEŽE ME U GR*DIMA Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena POBEDI, progovorio nekoliko sati pred kraj!

Dejan Dragojević iz Bele kuće uključio se u “Premijeru” gde je sumirao utiske iz “Zadruge”.

– Ovde se svašta menjalo, a šta Dejan kaže, kako je i da li je spreman za finale? – pitao ga je novinar.

– Pozdrav svima u studiju, a očekivao sam ali neočekivano se desilo. Imam veliko uzbuđenje. Moram da kažem da imam lagano odelo – rekao je Dejan.

– Imam gušenje, steže me u gr*dima i anksioznost. Danas mi je sve čudno, ali dobro. Najlepši dan je kada sam shvatio da mi se vratila porodica, i da su me prihvatili kao da sam se tek rodio. Nisam razumemo koliko sam tek dobro dobio, a najtužniji dan mi je kada su mi se najgore stvari dešavale, pa sumuram zbog koga sam izgubio porodicu,a kada priznam šta sam uradio – dodao je Dejan.

– Očekujem mamu, tatu, pola Veternika. Ne bih voleo da se svađaju, da mi neko dobaci. Haos mi je u glavi zbog toga, ali iz kuće izlazim zaljubljen. Aleksandra mi se pojavila u najtežem peridou, ona mi je dala takav vetar u leđa – rekao je Dejan Dragojević.

Voditeljku je zanimalo da li će Dejan čestitati Dalili ako ona pobedi:

– Naravno da ne, ne pada mi na pamet. Neću joj ruku pružiti – rekao je Dejan. (kurir.rs)