KARAĐORĐE OTKRIO DETALJE RAZOGOVORA SA SUBOTIĆKOM! Žestoko opleo po Peci, otkrio kako se oseća njegova ĆERKA, ni Maju nije ŠTEDEO!

Showbizz

KARAĐORĐE OTKRIO DETALJE RAZOGOVORA SA SUBOTIĆKOM! Žestoko opleo po Peci, otkrio kako se oseća njegova ĆERKA, ni Maju nije ŠTEDEO!

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe Subotić, oglasio se nakon što je u medijima isplivao snimak na kom se vidi kako je Maja Marinković bliska sa suprugom njegove ćerke, Pecom Raspopovićem.

Karađorđe nije koliko se razočarao u Pecu, koga je smatrao ozbiljnim čovekom:

– Ostao sam bez teksta! Sada sam video tu vest i iznenađen sam u negativnom smislu! Očekivao sam da joj je Maja drugarica, a za njega sam mislio da je ozbiljan čovek i roditelj. Degradirao je sam sebe kroz ovu priču, mislio sam da misli da malog Jovana – rekao je Karađorđe na početku razgovora za Informer, a onda je otkrio da li se čuo sa Aleksandrom nakon skandala:

– Čuo sam se sa ćerkom. Ljuta je kao ris. I ja bih bio ljut, ovo je izdaja! Bruka i sramota! Ovo je prevara nad prevarom. Peca je ispao gori od Davida. On je meni davao signale da je preozbiljan čovek, neko na koga može da se osloni, stvarno sam ostao bez teksta – rekao je Subotić, pa dodao:

– Pitao sam Aleksandru pre par sati kada je Magdalena došla sa ekskurzije “Da li se vratio Peca?”, a ona mi je rekla da je on sa svojim sinom iz prvog braka i da je bio negde. Ne mogu da verujem da se čovek spustio na nivo Davida. Ona da je pametna, a nadam se da jeste, on je taj koji treba da razmisli gde će sada, jer nije ona ta koja je napravila bulašatinu nego on – istakao je Karađorđe.

– Loše bih se osećao da je moja ćerka nešto zabrljala, ali ovo… Ostao sam bez teksta! Maja je Aleksandri bila drugarica pokretnica, ne znam kako će ta ista Maja sada da izađe na ulicu. Ovo što je uradila je baš podlo i zaista ovo nisam očekivao da će uraditi. Žao mi je, najžalije mi je malog Jovana. Napravili su detetu haos od života – zaključio je Karađorđe Subotić. (kurir.rs)