DEJAN ODMAH PO IZLASKU NAPRAVIO DRASTIČAN POTEZ! Skroz izbrisao Dalilu iz života, a evo da li je ona uradila ISTO! (FOTO)

Showbizz

DEJAN ODMAH PO IZLASKU NAPRAVIO DRASTIČAN POTEZ! Skroz izbrisao Dalilu iz života, a evo da li je ona uradila ISTO! (FOTO)

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević otišao je nakon finala u rodni kraj, gde je prvo izgrlio i izljubio babu koju nije video pet godina.

Dejan je bio vidno uzbuđen, veselio se i radovao pobedi zajedno sa porodicom – bratom Davidom, majkom Biljanom i ocem Goranom. Ono što je zanimljivo jeste da je Dejan odmah napravio jedan potez po izlasku.

Naime, sve fotografije koje je Dejan imao sa Dalilom nestale su sa Instagrama. Dalila s druge strane nije izbrisala sve fotografije sa bivšim mužem, a ostavila je čak i istaknute objave na svom profilu u kojima su razni snimci sa Dragojevićem. Dalila je ostavila i prezime Dragojević, a ostaje da vidimo njen naredni potez.

Inače, Dejan je posle pobede imao jasan stav što se tiče bivše žene sa kojom je bio pet godina.

“Odvratan je osećaj biti pored nje! Negativna energija izbija, ključa mi krv na neku nervozu, agresiju… Hvala Bogu pa je Dušica brzo proglasila mene kao pobednika, tako da ne bih voleo da se nalazim više u njenoj blizini, ali šta ću, emisije i mediji zahtevaju tu blizinu, pa ću morati to da ispoštujem, ali mimo toga ne”, rekao je Dejan. (kurir.rs)