NIKAD VIŠE U ZADRUGU, NOVAC ĆEMO ULOŽITI U BIZNIS! Miki Đuričić ima planove nakon izlaska iz rijalitija, sve dogovorio sa ŽENOM!

Showbizz

NIKAD VIŠE U ZADRUGU, NOVAC ĆEMO ULOŽITI U BIZNIS! Miki Đuričić ima planove nakon izlaska iz rijalitija, sve dogovorio sa ŽENOM!

Miki Đuričić zauzeo je 8. mesto u rijalitiju “Zadruga 5”, a sada je istakao da nikada više neće ući u rijaliti.

Miki je bio izričit u tome da neće ući u “Zadrugu 6”, a rekao je kako je poslednjih mesec dana samo mislio o tome da vidi ćerkicu Dunju.

– Jedva čekam da odemo kući. Čuo sam lepe vesti. Ima i jedna loša, moj pas je završio kod mog kuma i pojeo je jednu čivavu, ali je kum spasio život čivavi i platio joj je sve operacije i ona je sad živa i zdrava. Poslednjih mesec dana samo o tome razmišljam kako ću videti ćerkicu u šoku sam da sam ovoliko ostao – istakao je Miki.

– Mi smo prezadovoljni za nas je on pobednik. Pobedio je sam sebe, jer je izdržao do kraja, nije obrukao ni sebe, ni familiju, sve najbolje – prokomentarisala je njegova supruga.

– Nikad više u “Zadrugu”. Novac ćemo uložiti u biznis, supruga je već nešto investirala, pa ćemo da vidimo šta ćemo, gradimo biznis oko proizvodnje hrane. Ja ću se baviti uzgojem svinja kao knez Miloš, moj pradeda i moj deda – rekao je bivši zadrugar. (Kurir.rs/M.M./A.D.)