SAD JE SVE KAO NEKADA! David Dragojević progovorio o Dejanovom povratku, pa otkrio šta misli o Aleksandri i njihovoj vezi dalje!

Showbizz

SAD JE SVE KAO NEKADA! David Dragojević progovorio o Dejanovom povratku, pa otkrio šta misli o Aleksandri i njihovoj vezi dalje!

Dejan Dragojević izašao je iz “Zadruge 5” kao pobednik, a nakon toga vratio se u porodičnu kuću u Veterniku.

David Dragojević, Dejanov brat, nije krio koliko mu je drago što se mlađi Dragojević nakon svega vratio kući.

– Fenomenalno je. Dejan je odmorio kod mame, a ja sam sada došao. Srećan sam. Čuo sam se sa prijateljima i rekao sam im da mi je čudno što je tu. Kada se probudio zvao me je, sada je sve kao nekada. Srećan sam i ispunjen. Kraj je “Zadruge” i sada idemo u nove pobede – rekao je David, a onda se osvrnuo na teške situacije Dejana i Dalile, koje su obeležile “Zadrugu 5”:

– Bilo je mnogo teških situacija u rijalitiju. Počevši od onog loma, kada je u kupatilu krenuo da lupa vratima. Tada sam video da je to krenulo u neku drugu stranu, pa sve do Srpske Nove godine – rekao je David.

Dragojević se osvrnuo i na Dejanovu vezu sa Aleksandrom Nikolić:

– Aleksandra mi se dopada, super je devojka. Ne znam zašto ljudi pitaju da li je prihvatamo ili ne. Kod nas je svako dobrodošao i nemamo mi šta da prihvatimo, Dejan odlučuje o njegovom životu – zaključio je on. (kurir.rs)