SINA ĆEŠ NAĆI U RECI! Zolina majka progovorila o BRUTALNIM PRETNJAMA Miljane Kulić

Showbizz

SINA ĆEŠ NAĆI U RECI! Zolina majka progovorila o BRUTALNIM PRETNJAMA Miljane Kulić

Lazar Čolić Zola, finalista Zadruge 5, imao je u najmanju ruku burnu vezu s Miljanom Kulić, koja ga je jedno prilikom, u trenutku nervnog rastrojstva, udarila štiklom u glavu dok je spavao.

Njegova majka Bosa ovo ne može da oprosti Miljani Kulić, a za medije je na finalu Zadruge istakla da se isplakala kada je videla da se njen sin miri sa Kulićkom. Takođe, Bosa je rekla kako ju je Miljana uznemiravala, nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga”.

– Mnogo sam se nervirala kad se mirio sa Miljanom. Plašila sam se da će ga opet udariti štiklom na spavanju. Miljana je krenula sa uznemiravanjem 10 minuta nakon njene diskvalifikacije. Policija je locirala broj, bila je u jednom restoranu kod Šimanovaca. Uzela je gazdin telefon, rekla mu je da joj treba telefon da nazove roditelje da dođu po nju, a napisala je i meni poruku.

Bosa je prokomentarisala navodne probleme svog sina sa narkoticima i kockom.

– Miljana mi je rekla da ću naći sina u reci, da će ga ubiti. Sad nisam zabrinuta jer smo odmah obavestili policiju, nadležni organi će rešiti svoje. Ja nisam upućena da Zola konzumira narkotike i kocka se. Miljani ništa ne verujem, čim zine laže. Pitaću Zolu za to. On da je zavisnik ne bi mogao biti godinu dana u “Zadruzi”. Miljana priča da su njih dvoje potrošili ozbiljne pare, a ni ona ih nema kao ni Zola – poručila je Zolina majka Bosa. (Kurir.rs/ A.D.)