MAJA OTKRILA DA LI IZBACUJE SUBOTIĆU IZ PECINOG STANA! Oglasila se i otkrila nove detalje AFERE sa Pecom!

Showbizz

MAJA OTKRILA DA LI IZBACUJE SUBOTIĆU IZ PECINOG STANA! Oglasila se i otkrila nove detalje AFERE sa Pecom!

Maja Marinković ne prestaje da šokira izjavama o vezi sa Peco Raspopovićem, suprugom njene bivše drugarice Aleksandre Subotić.

U medijima su se pojavila informacije da Maja želi da istera Aleksandru iz Novog Sada i vrati je u Kaluđericu.

Maja se oglasila tim povodom iz Crne Gore gde boravi trenutno sa aktuelnim ljubavnikom.

– Želim da demantujem, nisam rekla da Aleksandra treba da se vrati u Kaluđericu i da ostavi mog oca na miru, ja to uopšte nisam rekla. Ne interesuje me ta priča. Nikoga ne provociram, živim svoj život. Mi smo zajedno, ali ja nikoga ne provociram. niti sam to izjavila, niti neko nekoga tera iz kuće, to je glupost – rekla je Maja.

Starleta se osvrnula i na sve ljude koji su je prethodnih nekoliko dana komentarisali i osuđivali zbog ulaska u vezu sa suprugom najbolje drugarice.

– Što se tiče osoba koje me komentarišu, to ćemo polako. Neću ostati dužna nikome ko je rekao ružno za mene, a gori su sto puta – izjavila je Maja.

Filip Car je na kratko prokomentarisao ovu aferu sinoć u emisiji “Amidži šou”.

– Ne bih ulazio u to i ne bih sudio, jer ko sam ja da sudim, ali sam čuo da je ispunjen i zreo čovek – istakao je Filip sinoć.

– Ne zanima me Filip, ne komentarišem nikoga, isključivo svoj odnos, drugi ljudi me ne interesuju – istakla je Marinkovićeva. (kurir.rs)