TUKAO JU JE PRED KAMERAMA, SAD ĆE JE RAZVUĆI KAO JUFKU! Dejan brutalno o Dalili i Caru: Njegovu sliku ću držati na zidu!

Showbizz

TUKAO JU JE PRED KAMERAMA, SAD ĆE JE RAZVUĆI KAO JUFKU! Dejan brutalno o Dalili i Caru: Njegovu sliku ću držati na zidu!

Dejan Dragojević na proslavi povodom završetka “Zadruge” jasno je dao do znanja da ne želi bilo kakvu komunikaciju sa bivšom suprugom Dalilom Mujić.

– Rekao sam da nikad više neću komunicirati sa Dalilom, nema teorije da do toga dođe, a ako dođe, neka me ljudi obese- uz široki osmeh je rekao Dragojević, naglasivši dae toliko zahvalan Filipu Caru što je sa njegovom bivšom suprugom i da će mu zahvaliti bilbordom koji će stajati na okretnici u njegovom rodnom Veterniku:

– Naručio sam i njegovu veliku sliku. Držaću je u svojoj sobi, da svaki put kad se probudim, mogu da mu zahvalim što se pojavio u mom životu.

Dejan nije otkrio da li je zbog Dalile prešao u islam, ali će svakako posetiti hodžu, da mu skine čini koje mu je bacila bivša draga:

– Ako mi hodža ne pomogne, ići ću kod sveštenika- smeje se popularni zadrugar, otkrivajući da li mu je bilo žao što je Car bio grub prema Dalili tokom rijalitija:

– To je njen izbor i normalno da mi nije bilo žao. Rekla je da hoće muškarčinu, to je i dobila- dobila je „domestos” i džoger, kofu u glavu… Ne verujem da će se ikad bolje ponašati pred njom, jer ako ju je tukao pred kamerama, siguran sam da će je tući i sada kada budu slobodni. Ma, ima da je razvuče kao jufku. (Kurir.rs/S.telegraf)