DA SAM ZNALA, IZBEGLA BIH Ana Jovanović otkrila sve detalje odlaska u etno-selo, pa priznala da li je NOĆ PROVELA sa Filipom Carem

Showbizz

DA SAM ZNALA, IZBEGLA BIH Ana Jovanović otkrila sve detalje odlaska u etno-selo, pa priznala da li je NOĆ PROVELA sa Filipom Carem

Ana Jovanović uslikana je kako sa Banetom Đokićem napušta etno selo.

Pošto bivši zadrugari Filip Car i Lazar Čolić Zola tamo provode vreme, a Ana je tokom boravka u “Zadruzi 5” imala romansu sa Filipom i priznala da je zaljubljena u njega, odlučila je da prokomentariše to.

– Nisam se videla sa njim nasamo. Ja to moram da dematujem, jer sam se sinoć videla sa Banetom Đokićem. Ja nisam ni znala da je Filip u etno selu, ali logično je da će se to prvo povezati da sam išla tamo zbog njega. Dečka na mapi nisam videla, samo sam se sa Banetom videla, sa Filipom nisam imala kontakt – rekla je Ana na samom početku razgovora za Pink.rs.

Kako je moguće da se niste sreli kad je on tamo sa Zolom?

– Pa da, znam, ali nisam ga srela, niti sam znala da je tu do tad. Ja čak ni sa Banetom nisam pričala o njemu. Ja da sam znala izbegla bih da odem tamo, da ne bi bila ovakva povezivanja – nastavila je Ana.

Kako to da ti Bane nije rekao da je Filip tamo, kad njegov otac vlasnik etno sela?

– Bane i ja ne pričamo o rijaitiju i zadrugarima, imamo teme iz privatnog života i van rijalitija. Nijedna tema nam nije bila po pitanju rijalitija ili zadrugara bilo kojih – odgovorila je Jovanovićeva. (Kurir.rs/Pink.rs)