BUKTI RAT IZMEĐU MAJE MARINKOVIĆ I JOVANE JEREMIĆ Starleta udarila na voditeljku: Ona je iz sela izašla, a selo iz nje NIKADA NEĆE

Showbizz

BUKTI RAT IZMEĐU MAJE MARINKOVIĆ I JOVANE JEREMIĆ Starleta udarila na voditeljku: Ona je iz sela izašla, a selo iz nje NIKADA NEĆE

Rat između Maje Marinković i Jovane Jeremić ne prestaje, a starleta je sada ponovo podelili voditeljkinu fotografiju uz opis na koji ona neće ostati imuna.

Voditeljka Jovana Jeremić govorila je o skandalu Maje Marinković, njenom potezu da zavede muža Aleksandre Subotić i rekla da je “pala u njenim očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog para, automobila i frustracije”.

Međutim, ove reči su povredile Maju, pa je ona na svom Instagram profilu žestokim rečima uzvratila voditeljki, njihov nema kraja konstantno jedna drugu prozivaju. Maja je ponovo okačila Jovaninu fotgrafiju uz specifičan opis.

– Dobro Jutro, mnogo mi je drago da platim kartu za kvalitetnu predstavu u Cirkusu, nego da gledam i komentarišem jeftinu promiskuitetnu voditeljku koja se poziva na druge ljude. Mislim da se mnogo bolje snalazi u starom “cirkusu” tamo gde je navika. Možda je ona iz sela izašla, ali selo iz nikada neće. 20 – ak klovnova ne mogu da joj pariraju. Slažem se da joj jezik seče jače id bilo kog mača, ali isključivo od struka na gore – napisala je Maja Marinković na svom Instagram profilu. (Kurir.rs/M.M.)