ŠTA SE DEŠAVA SA DALILOM?! ZA 10 MESECI U RIJALITIJU SMRŠALA 20 KG: Pokazala i dokaz da je sve MRŠAVIJA i MRŠAVIJA

Showbizz

ŠTA SE DEŠAVA SA DALILOM?! ZA 10 MESECI U RIJALITIJU SMRŠALA 20 KG: Pokazala i dokaz da je sve MRŠAVIJA i MRŠAVIJA 

Dalila Dragojević, drugoplasirana u Zadruzi 5, za deset meseci koliko je provela u rijalitiju smršala je čak 20 kilograma.

Bivša zadrugarka je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila podatak da sada ima 62,5 kilograma, a onda i da je nekada imala čak 85,5 kilograma

“Sve sam mršavija iz dana u dan, šta se to dešava”, pisalo je u prvom videu, a potom objavila i sledeći u kojem je pokazala kako staje na vagu koja pokazuje 82,5 kilograma.

Dalila je jednom prilikom ispričala da je pre imala čak 85 kilograma i da je izbacila samo jednu namernicu i uspela je da smrša.

– Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a ujelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih. Učesnica rijalitija kaže da je ponosna na sebe što je istrajala i smršala.

– Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide!

Ovaj put Dalili je uspela da smrša ne samo zbog dijete i zdrave ishrane, već joj je dodatno pripomogla i sikiracija i nerviranje. (kurir.rs)