“POTPISALA SAM UGOVOR” MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6: A evo ko još ulazi s njom, OVO ĆE DA BUDE HAOS

Showbizz

“POTPISALA SAM UGOVOR” MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6: A evo ko još ulazi s njom, OVO ĆE DA BUDE HAOS

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić ulazi u “Zadrugu 6” sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem, kako prenosi “Informer”.

Problematična Nišlijka i preduzimač iz Beograda već su potpisali ugovor s produkcijom rijalitija, a ovih dana to treba da učini i Miljanin bivši dečko Zola. Sa čelnicima Pinka pregovara i Ivan, otac njenog četvorogodišnjeg sina Željka.

– Od septembra nas čeka pravi šou u “Zadruzi”! Miljana ulazi u rijaliti sa Bebicom, majkom Marijom i sinom Željkom. Zanimljivo je da će živeti u istoj kući sa Zolom, s kojim je provela tri i po godine. Ona će se pred kamerama konačno suočiti i s Marinkovićem, koji ne želi da čuje za njihovog sina. Poznajući Miljanin temperament, letjeće perje svakog dana – kaže izvor blizak produkciji.

– Ona je sa Ivanom zatrudnjela u “Parovima”, a trudnoću je iznijela u prvoj sezoni “Zadruge”. Porodila se u Nišu, a Marinković je samo tada svratio da vidi dijete, da bi potom pričao kako mora da provjeri da li je on Željkov otac i tražio da se uradi DNK analiza! Njih dvoje su od tada u svađi. Miljanu zanima da sve to istera na čistac, ali i da vidi kako će se Ivan ponašati kada svakog dana bude viđao sina – ističe sagovornik.

Miljana Kulić potvrdila je da će se od septembra useliti na luksuzno imanje u Šimanovcima s porodicom.

– Prje nekoliko dana sam potpisala ugovor za “Zadrugu 6” i unaprijed uzela novac. I to ne samo ja, već i Nenad, moja mama, a s nama će biti i Željko. Bebica i ja ćemo živjeti u “Bijeloj kući”, a Marija i on u posebnom apartmanu. S njima će biti i moj ujak, koji će Željka voditi u vrtić, Zoološki vrt, na Kalemegdan… Želim da ima normalan život – kaže Miljana, koja na pitanje da li je brine to što će njeni bivši momci živjeti s njom, odgovara:

– Ne znam ništa o tome i ne zanima me – rekla je ona otresito. (novi.ba)