PUKLA BRUKA NA SVADBI: Mladoženja naterao MLADU da mu OVO uradi PRED SVIM GOSTIMA

Zanimljivosti

PUKLA BRUKA NA SVADBI: Mladoženja naterao MLADU da mu OVO uradi PRED SVIM GOSTIMA

30-godišnjakinja je oduvijek, kaže, imala problema sa samopouzdanjem, a on je na svadbi rekao da ‘sa šminkom na licu izgleda poput lutke iz robne kuće’; i to pred svim gostima

Iako je većini ljudi dan venčanja najepši dan u životu, jedna je mlada ispričala kako joj ga je novi suprug upropastio jer je tokom zdravice počeo da se šali na račun njenog izgleda.

30-godišnjakinja je oduvek, kaže, imala problema sa samopouzdanjem, a on je na svadbi rekao da ‘sa šminkom na licu izgleda poput lutke iz robne kuće’; i to pred svim gostima.

– Ja sam introvertna i u društvu što čini situaciju još gorom. Upoznala sam se s kozmetikom tek u svojim dvadesetima i moj me sadašnji suprug uvek zadirkivao zbog toga; imajte na umu da je šaljivdžija i pomalo je sarkastičan i brutalno iskren. Nisam imala problem s tim sve dok je to radio privatno – ispričala je na Redditu.

“Za venčanje sam ‘malo sam izAšla izvan okvira’ kada je šminka u pitanju, ali izgledalo je dobro i usklađeno, no on to nije prestao da komentariše tokom cele večeri”.

– Počela sam da se nerviram kada je došlo vreme za njegov govor, a on me pogledao i rekao, “…i moja, koja izgleda kao lutka iz robne kuće s tom šminkom na licu…”

“Bila sam u šoku. Gosti su se smejali, a ja sam osetila bes koji nisam znala obuzdati.”

Čekala je, kaže, dok njegovi roditelji nisu bili u blizini pa ga je prozvala zbog toga što je rekao, no on je odgovorio da je to bila samo šala koju je ona shvatila previše lično, a onda ju je optužio da je pokvarila atmosferu i ponizila ga pred roditeljima kao da je dete.

Nakon što je bio ljut tri dana bez prestanka, sada joj govori da se mora izviniti, a ona se počela pitati je li doista preterala. –

I neke su žene takođe sarkastične i brutalno iskrene, Ali on nije oženio jednu od njih već sramežljivu; štA je mislio postići? – napisala je jedna korisnica.

– On ne želi ravnopravnog partnera, želi gledati kako se vama izrazi lica menjaju dok vam govori grozne stvari – dodala je druga. “Ukratko, bio je to glup potez.” (espreso.co.rs)