LAKŠE SAM PODNELA RASKID SA ANĐELOM NEGO DEJANOVU IZDAJU! Rešićka šokirala sve izjavom, pa odgovorila na optužbe!

Showbizz

LAKŠE SAM PODNELA RASKID SA ANĐELOM NEGO DEJANOVU IZDAJU! Rešićka šokirala sve izjavom, pa odgovorila na optužbe!

Sandra Rešić je tokom emisije “Narod pita” odgovarala na razna pitanja, a tom prilikom se pokačila sa Dejanom Dragojevićem.

– Što mu je toliko smetala masaža da li je to ljuomora? – pročitao je voditelj.

– Hteo sam da onanišem, a nisam mogao od kamera. Što Sandri smeta moja ljubav sa Aleksandrom? – odgovorio je Dragojević.

– Kad sam ja rekla da mi smeta? – pitala je Sandra.

– Kad sam ja rekao da meni smeta masaža? Ja samo odgovaram na kontstatacije – uzvratio je Dejan.

– Sandra, jako te poštujem i tvoje pevanje. Mislim da ko tako dobro peva, ne može da bude loš čovek, ali neke situacije govore drugačije. Ako si videla da je Dejan našao devojku, ide na bolje, a ti si pravila scene, plakal, kukala, ogovarala, pozdravljala lisice, ulazak na radio, pa onaj razgovor: “Pričaćemo napolju”. Ja imam muža i ne bih volela da ima takvog prijatelja – govorila je gledateljka.

– Da, vrlo sam bila bezobrazna prema Dejanu i Aleksandri. Dejan i ja smo bili kokrektni, na početku veze sa Aleks. Nakon klipova sam rekla da mi je neprijatno, zbog zadrugara koji su komentarisali i mogla sam da zamislim kako je Aleksandri. Dejan i ja smo zajedno od “Sudbinskih lisica” dobili paket, otišla sam samo da se zahvalim, nisam tražila dqa šalju još i rekla: “Hvala što vididte ljubav”. Jedini problem koji sam napravila i priznala je kad sam kačiča čuvene lisice, to je jedina greška i trajala je 24 sata. Da li sam ja njega posle svega ogovarala, u smisli kako je mogao to da mi uradio… Pa ni tad ga nisam vređala, niti upotrebila ogavne reči. Rekla sam da je skot i to sam mu rekla u lice. Nisam ga opsovala, a imala sam želju – pričala je Sandra.

– Godine druženje sa Anđelom lake si ti podnela – dodala je gledateljka.

– Da, lakše sam podela. Govorila sam i plašila se da će završiti tako sa nom, a za Dejana sam mislila da će bizi moj prijatelj i u njega nikad nisam sumnjala – objasnila je Rešićeva.

– Odricanje Sandre je dokaz da nisi podilazio mišljenjem publike, pa i cepanje čestitki 20 dana pred kraj. Ostali su ljudi koji su bili prava podrška – rekla je gledateljka Dejanu. (Kurir.rs)