NE BI TREBALO DA IZNOSIM OVO BEZ NJEGOVOG ODOBRENJA! Kristina Mandarina o odnosu sa Filipom Carem, za ovo je prerano

Showbizz

NE BI TREBALO DA IZNOSIM OVO BEZ NJEGOVOG ODOBRENJA! Kristina Mandarina o odnosu sa Filipom Carem, za ovo je prerano

Nakon vesti da je Dalila Dragojević pronašla novog dečka, njen bivši ljubavnik Filip Car uživa sa zgodnom brinetom Kristinom Mandarinom, kojoj je pravo ime Kristina Penava.

– Stvarno ne bih iznosila sve detalje bez njega i njegovog odobrenja. Na to da li je bilo nečega između nas, naravno da nije. Prerano je za tako nešto – kazala je Mandarina.

– Ja sam javna osoba kao i on i takve vesti se brzo prošire, tako da pazim da što više privatnog života zadržim za sebe, pa tako i u vezi Filipa. Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću. To dolazi samo od sebe. Filipa gledam kao dobrog prijatelja – dodala je ona za

Kristina je juče, podsetimo, otkrila da li bi ušla u “Zadrugu 6” zajedno sa Filipom Carem.

– Ja u “Zadrugu” ne bi ulazila. Već sam imala ponudu, još za “Zadrugu 3”, ali nisam ulazila. Nemam potrebe za rijalitijem. Pa čak i da je Filip u pitanju teško da bih na to pristala. Ja radim OnlyFans i bilo kakva cifra mi ne dolazi u obzir jer imam dovoljno i bez “Zadruge”. Ko zna, možda ako Filip opet uđe, onda možda, ali samo možda (smeh) – rekla je tad. (kurir.rs/Informer)