SIN DRAGANE MIRKOVIĆ UŽIVA SA DJEVOJKOM U HRVATSKOJ NA MORU: Pogledajte slike

Showbizz

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ UŽIVA SA DJEVOJKOM U HRVATSKOJ NA MORU: Pogledajte slike

Otkad je nedavno otključao svoj Instagram profil sin Dragane Mirković ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Iako donedavno nije želio javno da se eksponira, što je pjevačica često i isticala u svojim intervjuuima, Marko je odlučio da više ništa ne krije.

Otključavanjem svog Instagram profila svi su postali upućeni u to kako Marko živi, šta voli, kako se provodi. Tako smo uspjeli da saznamo da je mladi Bijelić, kao i otac Toni, ljubitelj luksuznih četvorotočkaša, da voli putovanja, da je nedavno boravio u Srbiji. No, ono što je danas objavio zaintrigiralo je sve.

Naime, na Markovom Instagram profilu osvanuo je video u kome se vidi da je trenutno na hrvatskom primorju, ali i sa kim. Dok je snimao večeru, da li namjerno ili slučajno, tek, Bijelić je pokazao da je u društvu neke djevojke, pa su se mnogi zapitali da li je u pitanju Draganina snaha ili ipak Markova sestra ili drugarica.

Ako je u pitanju djevojka, nema sumnje da su mnoge pripadnice ljepšeg pola ostale razočarane ovim saznanjem, s obzirom na to da je Marko odnedavno postao jedan od najpoželjnijih mladića. (novi.ba)