GLEDATELJICA SE SINOĆ JAVILA I OTKRILA ŠTA DALILA RADI NA JAHTI: Svi u studiju zanijemili, MIKI OTKRIO ISTINU (VIDEO)

Showbizz

GLEDATELJICA SE SINOĆ JAVILA I OTKRILA ŠTA DALILA RADI NA JAHTI: Svi u studiju zanijemili, MIKI OTKRIO ISTINU (VIDEO)

Sinoć je održana emisija “Narod pita”, a voditeljka Ivana Šopić u studiju je ugostila Gruju i Mikija.

Pola sata slušammo kako miki ogovara Dejana, kako ispituje Gruju o mrtvim i živim dedama. Ovo ispada Miki ogovara Dejana a ne Narod pita. Nek odgovori ukratko a ne pola sata. Gdje je tu bilo ljubavi između Dalile i Cara. Onakvu ljubav ni dušmaninu ne bih poželjela. Marijanu je vodila u Šepak kao paravan da se opere kod tate. Sa babom je cijelu noć plakala, otvarala ormar sa Dejanovim stvarima. Ona i dan danas voli Dejana tek je sada vidjela šta je izgubila. Pogledaj malo šta radi po moru. Na jahti šalje slike pijana, katastrofa – rekla je gledateljka, pa dodala:

– Miki ono što si rekao malo prije da kad bi rekao za Aleksandru kad bi rekao šta znaš ili bi otišao u zatvor ili bi te ubili. Za istinu se ne ide u zatvor.

– Gospođo mnogo ste naivni. Kako ja da nazovem ljude koji mi prijete ubistvom zbog Dejana nego fanaticima. Oni se predstavljaju kao njegovi fanovi. Samo iznosim svoje mišljenje. Fanatici šalju poruke sa skrivenih brojeva. Imam pravo da imam loše mišljenje o Dejanu i Aleksandri. Kao o čoveku nemam lijepo mišljenje o Dejanu – rekao je Miki.

– Kako onda imaš lijepo mišljenje o njegovom bratu? – pitala je gledateljka.

Možda je i Hitler imao brata koji je bio dobar. Nije problem što ja pljujem brata nego što brat brata pljuje. Kako ne kapirate? Bitnije je šta je Dejan izgovorio o

Davidu i David o Dejanu nego ono što sam ja rekao. Mislim da ste malo pobrkali lončiće – rekao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu. (novi.ba)