HUSO MUJIĆ PROGOVORIO O SUSRETU SA DRAGOJEVIĆIMA: Bivši zet nije hteo ni da ga vidi, otkriveni svi ŠOK detalji o poseti Šepku

Showbizz

HUSO MUJIĆ PROGOVORIO O SUSRETU SA DRAGOJEVIĆIMA: Bivši zet nije hteo ni da ga vidi, otkriveni svi ŠOK detalji o poseti Šepku

Nakon što ga je posetio Goran Dragojević, otac još uvek zvaničnog zeta Dejana Dragojevića, Dalilin otac Huso Mujić oglasio se i rekao da nije ni znao da je Dejan bio u Šepku.

Goran je danas doveo Husu Tedija, zajedničkog psa Dalile i Dejana, i tom prilikom, posle dužeg vremena i niza skandala u “Zadruzi”, porazgovarao sa prijateljem.

– Stigao nam je Tedi, živ, zdrav! Evo ga, spava! Došao je Goran ovde, sedeli smo, pričali, uzeo kola i otišao. Bili smo zajedno, bogami, sigurno više od pola sata. Sve je bilo okej – rekao je Huso, koji nije imao priliku da vidi zeta Dejana, iako je i on zajedno sa ocem došao u Gornji Šepak.

– Nisam znao da je i Dejan došao u Gornji Šepak, ja znam da je Goran došao sa bratom, kaže brat ga je dovezao. Tako mi je rekao. Dejana nisam video, niti sam čuo išta za njega. Nisam ni očekivao da će iko doći danas, Goran iznenada došao. Dolazi, nosi Tedija, seli, pričali… Nismo išli do Dejanove i Daliline kuće, nisu stvari uzimali, samo kola.

Huso je priznao da se sa Goranom Dragojevićem dotakao svega onoga što su im Dalila i Dejan priredili u “Zadruzi”.

– Pričali smo, normalno, o rijaltiju. Goran je od toga operisan, nije ni davao neke izjave, ali kaže mi da nije zadovoljan, kao ni ja što nisam zadovoljan, ali šta ćemo sad – kaže Huso, koji je iznenadio priznanjem da će Tedi, po svemu sudeći, vrlo brzo ponovo završiti u Veterniku.

– Tedija ću dati Goranu, ja sam mu obećao. Par dana, da ga Dalila vidi, i dobiće ga nazad. On je brinuo o njemu, voli ga najviše… Ako bude Dalila htela da ga zadrži, okej, ali ako neće, Goran će ga dobiti, nazad u Veternik. (kurir.rs)