ĐEDOVIĆ U EMISIJI SAOPŠTIO NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI: Marija bila kod njega, evo šta su doktori rekli

Showbizz

ĐEDOVIĆ U EMISIJI SAOPŠTIO NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI: Marija bila kod njega, evo šta su doktori rekli

Voditelj je postavio naredno pitanje za Anu Spasojević.

Šta se u međuvremenu promijenilo u tvom životu? Šta ti je Zadruga odnijela i donijela – pitao je Darko.

Nije mi ništa odnijela, hvala Bogu, a nije mi ništa specijalno donijela. Tako da mi je donijela dobro…Ništa mi mama nije zamerila, zato što sam, kao i po njoj, bila ćutljivija. Ne može niko da zna dok ne oseti kako je to. Prosto, moraš nekada da prećutiš i da iskuliraš, a nekad ti pukne i film. Nije imala baš nijednu zamerku – rekla je Ana.

Da li si se čula sa ocem poslije “Zadruge” – pitao je Darko.

Ne, nismo se čuli i ne treba ni da pokušava da me kontaktira, to je za mene gotova priča. Ni sa njegovom mamom, nisam u kontaktu. Prije možda dvije tri godne kada joj je muž preminuo, izjavila sam saučešće. Ne želim da sa bilo kim pričam o njemu, apsolutno me ne zanima i gdje je i s kim je i šta radi – dodala je Spasojevićeva.

Koje su neke posljednje informacije o stanju Miljane Kulić – upitao je voditelj.

To je to. Ono što ja znam je da je Miljana stabilno, van životne opasnosti. U tim trenucima je i Marija bila pored mene, pa kad je čitala za to za krv, šokirala se. Nikada niko to nije pomenuo. Stvar koju znam je da se na najbolji mogući način brinu o njenom zdravlju…Čovjek je voli bezuslovno i bez granica – počeo je Marko.

Od kako je ona prebačena u Beograd, Marija je do danas boravila kod tebe. Kako izgledaju ti sati kada je boravila kod tebe – pitao je Tanasijević.

Kako mogu da izgledaju momenti kada se ona brine za kćerku? Sanjala je sve i svašta. Kada vidim te neke takve situacije, došao sam mrtav umoran, jer nije svejedno gledati majku dok joj je dijete u bolnici. Čuje se sa doktorima iz Niša, pa odavde. Ta žena nit spava, jede jednom dnevno. Bilo je čudno sve to gledati. Marija se čula i sa načelnicima i ljekarima. Ponekad joj kažem, bio sam u fazonu: “Dobro bre Marija, pretjeruješ”, ali je to opet razumljivo. Htjela je da bude svjesna i pribrana u toku svega toga. Jovana Jeremić mi upravo šalje poruku što smo je podržali prošli put i Bogu hvala da država funkcioniše – rekao je Đedović.

Želim da joj se obratim i da joj kažem da nema potrebe da se zahvaljuješ, jer smo tu da stanemo na put zločincima i ljudima koji su imali hrabrosti da zaprijete jednoj novinarki, samohranoj majki. Imaš Pink uz sebe i narod – dodao je Darko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (novi.ba)