BAVI SE OZBILJNIM POSLOVIMA, NE ŽELI DA SE EKSPONIRA- DALILA PROGOVORILA O SVOM NOVOM PARTNERU: Otkrila ove detalje

Showbizz

BAVI SE OZBILJNIM POSLOVIMA, NE ŽELI DA SE EKSPONIRA- DALILA PROGOVORILA O SVOM NOVOM PARTNERU: Otkrila ove detalje

Dalila Dragojević, bivša zadrugarka, od kako je izašla iz pete sezone, gdje je osvojila visoko drugo mjesto, maksimalno uživa u svom životu ali i svojoj slobodi.

Nedavno je za emisiju Premijera, otkrila simpatije prema misterioznom dečku koji je intrigirao domaću javnost putem njenih svakodnevnih objava, što je rezultiralo novim spekulacijama i nagađanjima. Danas je kao bomba odjeknula vijest, kako je Dalila imala problema prilikom upoznavanja sa njegovom porodicom, te da nisu željeli da čuju za nju zbog svega što su gledali u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Tim povodom, portal Pink.rs, kontaktirao je Dragojevićku, kako bi nam otkrila istinu o odnosu sa misterioznim partnerom i upoznavanju porodica.

Moram da napomenem da su svi navodi lažni. Mi nismo u zvaničnoj vezi, samo nam je lijepo trenutno. Nismo ni došli do tog koraka upoznavanja roditelja… Dečko nije iz svijeta rijalitija, bavi se ozbiljnim poslovima i ne želi da se eksponira javnosti – kratko i jasno istakla je Dalila. (novi.ba)