OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ, TIČE SE ANE KORAĆ: Kakav preokret nakon svega

Showbizz

OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ, TIČE SE ANE KORAĆ: Kakav preokret nakon svega

Maja Marinković nije mogla da izdrži, pa je progovorila o vezi sa Predragom Raspopovićem Pecom, ali i osudama javnosti pošto je svojoj dugogodišnjoj drugarici Aleksandri Subotić preotela partnera.

Maja i Ana Korać zakopale ratne sjekire.

– Srce ne bira koga će da voli. Moja ljubav se prosto desila, takve stvari se ne planiraju. Ja sam sa Pecom u vezi, dakle djevojka sam mu, a ne ljubavnica. On nije bio u braku sa njom, a ja sam kriva samo što sam bila bliska sa Aleksandrom, ali šta da radim. To breme ću nositi. To može svakom da se desi, nema pravila. Srce prepozna, ti ga poslušaš… Ako me ne bude pominjala u negativnom kontekstu, ja se više neću oglašavati. U afektu je rekla neke stvari, izvrijeđala me i njeno pravo je da se ljuti, ali da je to što priča o meni istina, zar bi se družila sa mnom? Pa, ne bi sigurno. Ja nju razumijem, ostavljena je i bijesna žena, ali njihov odnos već neko vrijeme nije bio dobar, nije funkcionisao, jer da jeste, niko ne bi mogao da pokvari taj odnos, a ne ja. U njihovom slučaju, javnosti je predstavljena slika koja nije odgovarala istini. Ne interesuje me šta će ko da kaže, ali sve slušam, pa ako neki pretjeraju, nek imaju na umu da o njima dosta znam – kaže Marinkovićeva i dodaje:

– Da sretnem Aleksandru, samo bih prošla pored nje. Šta je urađeno, urađeno je, nema nazad. O čemu bismo pričale? Poenta je da nekog ne možeš na silu da zadržiš pored sebe, ako neće da bude sa tobom. O braku i djeci ne razmišljamo trenutno, uživamo u životu – ističe Maja, i otkriva da se poslije mnogobrojnih prozivki i ružnih riječi pomirila sa Anom Korać, koja se prije nekoliko godina smuvala sa Davidom Dragojevićem, koji je u tom momentu bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

– Ana je ispala mnogo korektnija od mnogih mojih, nazovi drugarica, to moram da kažem. One dok su bile u raznim aferama, ja ih podržavala, a sad se one kao peru od mene. Ani svaka čast u tom smislu – rekla je.

Inače, Ana je rekla da je situacija vrlo delikatna te da ne bi voljela da je u koži ni jedne ni druge. (novi.ba)