MILJANA KULIĆ POVUKLA ŠOK POTEZ, NJENA PORODICA U ŠOKU: Evo šta se desilo

Showbizz

MILJANA KULIĆ POVUKLA ŠOK POTEZ, NJENA PORODICA U ŠOKU: Evo šta se desilo

Miljana Kulić se danima nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a njeno zdravstveno stanje poslije komplikacija od operacije smanjenja želuca je bolje nego što je bilo.

Miljana, kako se uveliko piše, pravi haos u bolnici, pa je osoblju i drugim pacijentima teško da se nose sa njom.

– I dalje pravi probleme, na svako malo viče, zahtjeva da joj se donese sve što poželi, a ljekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda i daju joj sedative. Juče je, za vrijeme posjeta kad nema prismotru ljekara, iskoristila vrijeme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car, što joj je na kratko popravilo raspoloženje, međutim brzo se vratila na staro – započinje izvor.

– Miljana je riješila da otpočne sve ispočetka, pa je odlučna da mnogo toga promeni po napuštanju bolnice. Već danas je povukla potez koji će iznenaditi one sa kojima je u kontaktu, promijenila je broj telefona. Želi da se okruži novim ljudima, a vrijeme u bolnici joj jako teško pada. Nada se da će u narednim danima dobiti dozvolu da ode u Niš, mada je dosad više puta ljekarima tražila da ode na svoju odgovornost, ali nisu htjeli ni da čuju za to – dodaje isti izvor.

Miljana je, inače, uspjela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

– Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primijetili promjenu u njenom ponašanju – rekao je izvor za “Blic”. (novi.ba)