POSLE ŠOK OPTUŽBI KARAMUJIĆA, OGLASILA SE I DALILA: Otićiću ponovo, možda je došlo do VIŠE SILE!

Showbizz

POSLE ŠOK OPTUŽBI KARAMUJIĆA, OGLASILA SE I DALILA: Otićiću ponovo, možda je došlo do VIŠE SILE!

Nakon što je Mehmedalija Karamujić priznao da ga je svojevremeno bračni par Dragojević posetio je u selu Maoča kod Brčkog, sada se oglasila i Dalila Dragojević i otkrila šta je po sredi.

Dalilu, koja je trenutno na kratkom odmoru sa čuvenim Gringom se oglasila, kako bi dala svoj sud o svemu što je Karamujić ekskluzivno ispričao.

– Pročitala sam tekst, ne znam šta da kažem iskreno. Gospodin Karamujić nije rekao ništa lažno ili loše za mene. Ne bih dodavala ništa, osim što je rekao da mi je možda potrebna opet pomoć. Vrlo rado ću otići ponovo na ispitivanje, možda je došlo do neke više sile. Šalim se. Nije loše posetiti njega, možeš da saznaš da li si okej ili nisi. Ja sam sad top, po mojim osećanjima i mislim da ga neću videti u skorije vreme. Karamujić je doktor i profesor i sve, topla preporuka za njega. Ja sad idem na more, na produženi vikend. Trenutno sam jako bolesna, nadam se da će mi biti bolje i da ću se oporaviti za ova dva, tri dana – govorila je Dalila.

Podsetimo, Dalila Dragojević je prevarilila supruga pred milionskim auditorijumom sa Filipom Carom, ali i pored javne prevare on je bio spreman da joj ponovo oprosti. Međutim, u rijalitiju je svako krenuo svojim putem. (kurir.rs)