ALEKS I DEJAN STIGLI U EGIPAT, POKAZALI LUKSUZNI SMJEŠTAJ U HOTELU: Pogled sa terase oduzima dah (FOTO)

Showbizz

ALEKS I DEJAN STIGLI U EGIPAT, POKAZALI LUKSUZNI SMJEŠTAJ U HOTELU: Pogled sa terase oduzima dah (FOTO)

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić stigli su u Egipat gdje će provesti prvi zajednički odmor. Aleks je odmah pokazala u kakvom luksuzu će uživati. Kada su stigli u hotel čekala ih je večera.

Apartman im je sa divnim pogledom na more, a kompleks je fantastično sređen i prijatan. Bivša zadrugarka se potom snimila u kupatilu, a za spavanje je odabrala se..ksi kombinezon.

Ono u čemu će par uživati najviše izgleda da je hrana, budući da je Aleks i jutros snimala kako Dejan uživa u obimnom doručku.

Nema sumnje da će se par odmoriti i posvetiti samo sebi, posle drame koju su doživeli na aerodromu. Naime, oni su poneli previše prtljaga, zbog čega su nasred aerodroma morali da prebacuju stvari iz jednog u drugi kofer.

Ljubavni par koji je za sada uspešno svim nedaćama stao na put i sačuvao svoju vezu, danas uživa u Egiptu, a Nikolićeva je već objavila prvu fotografiju i obradovala svoje pratioce.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su romansu u rijalitiju “Zadruga”, nakon što je Dejana supruga Dalila javno prevarila sa Filipom Carem. Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni su i dalje zajedno, te planiraju zajedničku budućnost. (novi.ba)