DRAGOJEVIĆI NISU PRIHVATILI DALILU ZBOG 1 RAZLOGA: Bivša zadrugarka otkrila velike tajne, SPOMENULA I FILIPA

Showbizz

DRAGOJEVIĆI NISU PRIHVATILI DALILU ZBOG 1 RAZLOGA: Bivša zadrugarka otkrila velike tajne, SPOMENULA I FILIPA

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali bivši zadrugari Sanja Grujić i Nenad Aleksić Ša, Grujićeva je žestoko oplela po bivšoj rijaliti cimerki Dalili Dragojević.

– Sanja, nisi se libila da komentarišeš Dalilu. Neki su pričali da si jedna od retkih kja je sve smela da kaže – rekao je Darko.

– Komentarisala sam sve to i prošle nedelje. Ako je htela da se prikaže onako kako je izgledala u trečoj sezoni, onda je trebala da odboluje i smiri se – rekla je Sanja.

– Da li je ona iskrena u tome da je prebolela Cara – upitao je Darko.

– Mislim da nije prebolela za tako kratko vreme – rekla je Sanja.

– Dalila često kaže za sebe da je brend, da li bi ti kupila taj brend – upitao je Darko.

– Možda ona misli za sebe da je brend, ali nije. Bila bi brend da se držala Filipa, a ne da ide sa jednog na drugog.Ona ima istetovoirano ime prvog dečka, ime svakog partnera je htela da istetovira. Ona je pokazala kakva je zapravo, sekla je vene zbog Filipa, pokazala je kakva je zapravo, dežurala je Dalila, a ne mi koje je tako oslovljavala. Ona je stalno doživljavala neko poniženje od strane njega. Da je neki muškarac, nikada ne bi spavao sa ženom, pored njenog muža. Ja sam se nakon izlaska smirila, odlučila da sagledam sve, ona radi sve suprotno. Ukoliko je neko savetovao oko toga, loše je savetovao. Ja mislim da bi Dejanovi prihvatili Dalilu da se ona nije toliko bahatila, sve bi bilo drugačije – rekla je Sanja.

– Da li su istinite informacije da si u tajnoj vezi sa Nikolom Orozovićem – upitao je Darko.

– Ne, mi smo bili u provodu. On je kulturan i fin, mi smo izašli zajedno. Tu je bila i njegova bivša devojka, mi smo samo drugari – rekla je Sanja. (novi.ba)