“ZNALA SAM DA NEĆE DUGO” MARIJA GRCA U SUZAMA ZBOG MILJANE: Saopštila važnu vijest

Showbizz

“ZNALA SAM DA NEĆE DUGO” MARIJA GRCA U SUZAMA ZBOG MILJANE: Saopštila važnu vijest

Voditeljica Jovana Jeremić je ovom prilikom u emisiji “Novo Vikend jutro” ugostila njenu majku Mariju Kulić, koja je progovorila i otkrila u kakvom je Miljana trenutno zdravstvenom stanju.

– Ona nije otišla u Tursku da je neko ubije ili da iskomplikuje sebi život. Naravno da ima propusta u njihovom radu, videjla sam Miljaninu slezinu kad je izvađena. Ima rez, ali ima i laser, krpili su je laserom. Mi smo bili na moru, ona je u depresiju pala, ne može da obuče kupaći. Bila je gojazna jer su je lijekovi naduvavali, a kad je prestala sa terpaijom, sve je prestalo. Ova težina je isključivo od loše hrane. Meni je bilo muka, znala sam da sa ovim načinom života, neće dugo. Nekretanje, ležanje, sjedenje. Ta težina je dovela ui depresiju…Ne mogu naši ljekari da kažu: “Došli ste sada da mi spašavamo život, a otišli ste u Tursku da se operišete”. Htjeli su Miljanu da uzmu za reklamu, nismo ništa platili. Sada čujem da radi instrumentima iz Kine – rekla je Marija

– Jeste propust napravljen prilikom operacije i to je tako laserom zakrpljeno, što je poslije puklo. Sad sam razluđena, da ne znam ko može sada da utiče na mene. Nema smirenja! Da sam bila smirena, ja bih dijete izgubila tog jutra. Sljedeći put dolazim sa imenom i prezimenom one budaletine iz Niša, koji sam za sebe kaže da ne zna šta će tamo – dodala je Marija. (novi.ba)