GRINGO I DALILA BILI NA MORU, A EVO KAKO IZGLEDA HOTEL U KOJEM SU BORAVILI: Pokazala spavaću sobu, a evo njegove reakcije (FOTO)

Showbizz

GRINGO I DALILA BILI NA MORU, A EVO KAKO IZGLEDA HOTEL U KOJEM SU BORAVILI: Pokazala spavaću sobu, a evo njegove reakcije (FOTO)

Dalila Dragojević se već neko vrijeme ne odvaja od njenog novog misterioznog dečka.

Danas je na svom Jutjub kanalu objavila video koji nosi naziv “Vikend odmor – Šibenik – Zadar”, gde je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa Gringom.

– Stigli smo u Šibenik. Sad ću vam pokazati kako izgleda soba gdje smo smješteni. Naravno, neću vam pokazati sa kim sam, ali sve ostalo ću vrlo rado pokazati – rekla je Dalila.

Imamo spavaću sobu ili bračni krevet, kako želite. I sad, tu je i osoba koja mi sjedi u kadru, ali je nećemo zabilježiti – nastavila je Dalila.

E, a ovo je pogled. Pogledajte. Imate jahtice, ova crna jahta je naša (smijeh). Pokazaću poslije sve ostalo – nastavila je ona, pa snimila kako se sprema za večeru.

– Sad idem na večeru, i dalje imam smijanje u pozadini, ali se ja trudim da sve bude kako treba. Večeras sam u crnoj kombinaciji. Eto – pričala je Dragojevićka, dok ju je Gringo sve vrijeme zasmijavao.

Dalila se narednog dana probudila i spremila za luks bazen, gdje je i uhvaćena sa Gringom.

-Dobro jutro, dragi moji. Danas je sunce. Jako sam bolesna, ali je lijepo probuditi se ovako. Sad se spremamo, odlazimo na predivnu plažu. Još jednom pogled. Ovaj pogled nema cijenu – istakla je Dalila.

Podsjetimo, bosanska starleta je Hrvatsko primorje posjetila sa svojim izabranikom Gringom, sa kojim je uhvaćena na luks bazenima, iako je u emisiji tvrdila da je on “lažnjak” i podmetnut kako bi se zamaskirao pravi Gringo. (novi.ba)