Krenuli na svadbu, a buduća MLADA pobegla sa torbom punom KEŠA: Svedok opisao haos, i dalje je jure

Zanimljivosti

Krenuli na svadbu, a buduća MLADA pobegla sa torbom punom KEŠA: Svedok opisao haos, i dalje je jure

Incident se dogodio samo dan nakon što se par verio

Budući mladoženja iz Velike Britanije se zaprepastio nakon što ga je verenica ostavila na aerodromu “Hitrou” u Londonu i pobegla sa svim njegovim prtljagom, uključujući 5.000 funti (oko 700 hiljada dinara) u gotovini.

Incident se dogodio samo dan nakon što se par verio, pre nego što su poleteli za Rim gde su, kako prenosi britanski mediji, trebali da se venčaju, Oboje su u svojim 40-im godinama i nedavno su se upoznali.

Međutim, dok je čekala da se ukrca na let za Italiju, buduća mlada je iznenada nestala sa svim stvarima svog verenika, čim je on otišao u toalet. Šokirani i isprepadani muškarac je pozvao policiju i obavestio ih o nestalim predmetima, uključujući 5.000 funti koje je poklonio ženi. Prema podacima britanske policije, navodni incident se dogodio na terminalu broj 5.

– On je zaprosio dan ranije i ona je prihvatila. Planirali su da se venčaju u Rimu i spremali se da odlete tamo. Onda je ona pobegla dok je on tražio toalet i nestala sa svim njihovim stvarima – rekao je jedan posmatrač koji je bio svedok neobičnog događaja.

U izveštajima se navodi da je istraga u toku, ali da tek treba da se utvrdi da li je dotična žena izašla sa aerodroma, ili se ukrcala na let sa ukradenim novcem. (objektiv.rs)