VELIKO PONIŽENJE ZA BIVŠU DJEVOJKU, EVO ŠTA JE PORUČIO FILIP CAR: Sramne riječi

Showbizz

VELIKO PONIŽENJE ZA BIVŠU DJEVOJKU, EVO ŠTA JE PORUČIO FILIP CAR: Sramne riječi

Bez dlake na jeziku!

Ana Jovanović unijela je pravu pometnju kada je na Instagramu najavila da sa Sanjom Grujić, cimerkom iz “Zadruge”, snima duetsku pjesmu, te da je već odlučila da će spot za istu snimiti u Crikvenici, rodnom mjestu Filipa Cara. Na društvenim mrežama odmah su krenule spekulacije, a svima je posebno interesantno to što kod Cara u Crikvenicu stižu njegove dvije bivše djevojke.

Novinari su ga pozvali kako bi čuli kako on komentariše Anin plan, te da li će, poput pravog domaćina, dočekati svoje bivše – Sanju i Anu i ugostiti ih u svom gradu, ali i porodičnoj kući.

– Otkako sam izašao iz rijalitija, mnogi rijaliti igrači, a pogotovo igračice, odnosno zadrugarke, izleću kao iz paštete. Samo čekam da otvorim frižider, da mi neka zadrugarka ili neko od njihovih porodica izađe iz frižidera! Ništa me više ne čudi – počeo je priču Car, pa dodao:

– Sanja Grujić mi je draga. Nemam ništa protiv nje, simpatična djevojka. Negdje da je sretnem, u nekoj emisiji ili u gradu, uvijek bih joj pružio ruku i pozdravio bih je, a ostale svakako ne bih komentarisao, ko god se povezuje sa mnom u novinama, bila to Ana ili neke druge. Što se tiče moje porodične kuće i mog grada, tu je malo kome iz tog svijeta pristup omogućen. Naravno, ne mogu ja nikom da zabranim pristup mom gradu, ali u moju kuću, društvo ili blizinu rijetko ko može da dođe od tih ljudi.

Na kraju, zaključio je da su ga njegove zavodničke sposobnosti mnogo koštale.

– Gledam na svoj po.lni organ kao na ratnog zločinca, zato što mi je nanio brojne probleme i poteškoće u životu. Vidim da je mnogima usrećio život koji je bio dosadan ili monoton, mnogim djevojkama koje nisu bile u žiži javnosti, sada su postale. (novi.ba)