CRNOGORCI DOČEKALI SNAJKU: Milica Veselinović progovorila o susretu sa Mensurom

Showbizz

CRNOGORCI DOČEKALI SNAJKU: Milica Veselinović progovorila o susretu sa Mensurom

Bivša zadrugarka Milica Veselinović otputovala je za Crnu Goru kako bi se odmorila.

Milica je sada otkrila kako se osjeća i da li su je Crnogorci prihvatili kao snajku.

– E, super se provodim, tu sam sa društvom, sa drugaricama, zadrugarkama, super nam je, noćni život je strava, evo sad ste me probudili, jer smo sinoć izašle na nastup Ane Kokić, bilo nam je strava. Ne planiram još uvijek da se vratim, ali znate kako kažu, ono što je lijepo, kratko traje. Sigurno ću još jednom doći do Crne Gore, jer volim ovaj narod, prihvatili su me kao svoju, osjećam se kao da sam već deset godina ovde – govori Milica i nastavlja:

– Vidjela sam da me Mensurovi fanovi krišom snimaju, šalju mu snimke, objavljuju na Instagramu, pa nas taguju… Ali, mi nismo u kontaktu, i možda ću nekoga razočarati, ali ne planiram ništa, za mene je ta priča završena.

Potom nam je Milica ispričala kako su je dočekali u jednom poznatom klubu.

– Jao, moram da vam ispričam… Ja odlazim na plažu, i sad tu ima kafić gdje smo svaki dan, i ja dolazim, pa su me prepoznali i momak koji radi tu, pustio mi je pjesmu ,,Evo stiže nevjesta, prelijepa je zaista”, ja sam se toliko nasmijala, bilo mi je baš smiješno. Nisam to shvatila kao provokaciju, nego kao šalu. Mislim, ovde svi znaju da smo bili zajedno, zato ja volim i da kažem da su prihvatili crnogorsku snajku. Ja sam tad rekla momku piće za sve, stigla vam je snajka, ali to je sve šala. Mislim, neću sada sigurno kukati ili da glumim neko ludilo, to ako nekom tamo smeta, to nije moj problem. Ja od moje prošlosti ne bježim, ali isto tako ne moram da komentarišem te stvari, što ne znači da se neću našaliti.

Milicu je otkrila da li je možda očekivala da će se sresti sa Mensurom.

– Iskreno, prošlo mi je kroz glavu, ali opet, nije Crna Gora selo, pa da se sretnemo, on je tamo, ja sam ovde. I da smo se sreli, ništa tu ne bi bilo, ovako je možda i najbolje. Nikad ne reci nikad, ali posle svega, potrebno mi je da se oporavim sama sa sobom, da uživam, stvarno sam se posvetila sebi. Dosta sam ja od sebe pravila nešto što nisam, mene niko ne poznaje takvu, ja sam uvijek bila pozitivna, voljena, gledali su me kao princezu, sebi sam dozvolila nešto što nisam smjela i sad je vrijeme da se vratim na pravi put. (novi.ba)