ALEKSANDRA SUBOTIĆ PATILA ZBOG MAJE I PECE, SADA SE OGLASILA: Vidno raspoložena

Showbizz

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PATILA ZBOG MAJE I PECE, SADA SE OGLASILA: Vidno raspoložena

Kao bomba odjeknula je vijest da starleta Maja Marinković i bivši muž Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović više nisu u vezi.

Naime, Maja nekadašnjoj najboljoj drugarici preotela pratnera, sa kojim je nastavila da živi, te su putovali zajedno, ali njihova afera nije dugo potrajala. Sada su ovim povodom kontaktirali Aleksandru, koja je bila vidno raspoložena, ali nije željela da komentariše njihov raskid.

“Ne želim da ih komentarišem. Nemam komentar”, rekla je kratko za Kurir bivša zadrugarka.

Inače, Marinkovićeva je istakla da je ona ta koja je riješila da stavi tačku na odnos sa Pecom, iako njegovi bliski prijatelji pričaju da je on ostavio nju..

“Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti”, objasnila je Maja.  (novi.ba)