NAPUŠTA ZADRUGU – MILAN MILOŠEVIĆ ODLAZI: Odmah se oglasio, evo koji je razlog

Showbizz

NAPUŠTA ZADRUGU – MILAN MILOŠEVIĆ ODLAZI: Odmah se oglasio, evo koji je razlog

Nedostajaće nam.

Popularni voditelj Milan Milošević proslavio se učešćem u rijalitiju “Zadruga”, nakon čega je postao jedno od najomiljenijih tv lica.

Iako često ističe koliko voli svoj posao, Milošević je sada progovorio o preseljenju, pa su se mnogi zabrinuli da voditelja neće viđati na malim ekranima, ukoliko ode iz Srbije.

Milan je na svom Instagram storiju otkrio da razmišlja da se odseli iz naše zemlje i ode daleko.

– Razmiljam da se odselim mnogo daleko – napisao je voditelj na pomenutoj društvenoj mreži, a da li ovo znači da će otići iz Srbije i povući se sa malih ekrana, ostaje nam da vidimo.

Milošević je nedavno otkrio koji momenat u “Zadruzi” i čija ispovijest ga je ostavila bez teksta.

– Ovu sezonu ću definitivno pamtiti po prebolnoj priči Viktorije Mitrović koja me je dovela do suza usred emisije. Nikako nisam mogao da se obuzdam. Monstrozno djelo koje joj je učinjeno je nešto najstrašnije što sam čuo od učesnika Zadruge za svih pet sezona. Pored toga ono što me je onako muški potresalo su emotivni padovi i duševni lomovi Dejana Dragojevića u trenucima dok se rastavljao sa dušom suočen sa nevjerstvom voljene supruge Dalile. Te situacije nikada neću zaboraviti. – otkrio je nedavno Milan Milošević za “Pink”. (novi.ba)