ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO PRVOG UČESNIKA ZADRUGE 6: Sa njim potpisao ugovor, VELIKO IZNENAĐENJE (FOTO)

Showbizz

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO PRVOG UČESNIKA ZADRUGE 6: Sa njim potpisao ugovor, VELIKO IZNENAĐENJE (FOTO)

Poznato ime prvog učesnika šeste sezone, koju gledaoci željno iščekuju!

Sezona Zadruge 6, poznato je da počinje početkom septembra ali sada je jasno i tačno vrijeme grandioznog ulaska novih ukućana Bijele kuće na imanje. Milica Mitrović objavila je termin početka nove sezone, najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu, a to je 09.09.2022. u 21h.

Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović na svom profilu na Instagramu objelodanio je ime prvog učesnika Zadruge 6! U pitanju je dobro poznata rijaliti zvijezda Miroslav Miki Đuričić, koji se svojim pojavljivanjem publici predstavio kao pčelar iz Kupinova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

– Počelo je potpisivanje ugovora za Zadrugu 6. Sa Mikijem otvaram kao svake godine. Obećao je Miki da će u Zadruzi 6 iskoreniti najnoviju pojavu koju je otkrio u Zadruzi 5, a zove se DREMEŽ! Miki držim te za riječ! Obećao je i da je ovo posljednja Zadruga za njega. Pošto je tražio veliki honorar, donio je nešto. Nije loše, ova mangulica nije tako loša. Neka nam je sa srećom – poručio je Željko Mitrović u snimku na Instagramu, a evo kako je izgledalo potpisivanje prvog ugovora za Zadrugu 6, i to sa Mikijem Đuričićem: (novi.ba)