MAJA I CAR NAPRAVILI ŠOK POTEZ! Zbog ovoga su svi posumnjali da se Marinkovićeva posle raskida vraća STAROJ LJUBAVI! (FOTO)

Showbizz

MAJA I CAR NAPRAVILI ŠOK POTEZ! Zbog ovoga su svi posumnjali da se Marinkovićeva posle raskida vraća STAROJ LJUBAVI! (FOTO)

Starleta Maja Marinković raskinula je sa Petrom Pecom Raspopovićem, a oko toga se podigla ogromna prašina.

Nakon nagađanja o navodnom pomirenju, Marinkovićeva se oglasila i stala svim zlim jezicima na put i otkrila da od pomirenja sa Pecom nema ništa.

Kao što su mnogi komentarisali, tako je tokom prethodnog dana, Filip Car dao svoj sud o ovom epohalnom raskidu, te je siguran da Maja nije ušla čistih emocija u taj odnos.

Ono što je sve šokiralo sve jeste da su Maja i Filip ponovo počeli da se prate. Nakon Majinog raskida sa Raspopovićem mnoge zanima da li će se sada vratiti bivšoj ljubavi.

– Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja. Peca mi je ti stalno zamerao. On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim – pričala je Marinkovićeva o raskidu. (kurir.rs)