MAJA PRIZNALA DA LI ĆE ZVATI BIVŠU DRUGARICU SUBOTIĆKU: “Krivo mi je, ogriješila sam se…”

Showbizz

MAJA PRIZNALA DA LI ĆE ZVATI BIVŠU DRUGARICU SUBOTIĆKU: “Krivo mi je, ogriješila sam se…”

Starleta Maja Marinković otkako je priznala prekid ljubavne veze sa Pecom Raspopovićem, svakodnevno se oglašavaju navodni prijatelji, kao i ljudi koji su upućeni u odnos ovog ljubavnog para, što dodatno podiže tenziju i razna nagađanja.

Marinkovićeva se oglasila i otkrila kako se trenutno osjeća, ali i kako se nosi sa pritiskom javnosti koji je iz dana u dan sve veći. Takođe, otkrila je da li se čula sa Aleksandrom i da li postoji mogućnost pomirenja sa Pecom o kome se toliko pisalo.

Mnogo je spekulacija oko tvog raskida sa Pecom, kako si sada, kada pratiš sva nagađanja i oglašavanja?

– Dobro sam, navikla sam da se nosim sa pritiskom. Iako sam žena, veći sam muškarac od većine.

Da li je istina da si izjavila da si se ogriješila o Aleksandru i da li planiraš da se čuješ sa njom?

– Jesam se ogriješila o Aleksandru, krivo mi je što je tako ispalo, ali zaljubili smo se jedno u drugo. Prebrzo se sve to izdešavalo, na kraju smo shvatili da imamo različita interesovanja, da nismo jedno za drugo i da je bolje zdrav raskid nego loša veza. Ne planiram da se čujem sa njom, želim joj sve najljepše. To je sve što imam da kažem vezano za nju.

Pojavila su se nagađanja, da si dobijala poruke od poznatih fudbalera na koje nisi želela da odgovaraš jer si emotivno ispunjena. Da li je ljubomora razlog emotivnog kraha i postoji li šansa za pomirenjem, kao što se već danima polemiše?

– U mnogim spekulacijama ima dosta istine, ali ne bih iznosila prljav veš, nema potrebe, nikada nisam bila u tom fazonu, a i svakako je to sve za mene sada prošlost. Ne, mi smo završili, ostavila sam ga… Niko nije dužan da trpi nečije frustracije i tenziju u vezi. (balasevizam.novi.ba)