BRUTALNA PORUKA MAJE MARINKOVIĆ NAKON POMIRENJA PECE I ALEKSANDRE: Puca od ljubomore, SPOMENULA I DJECU

Showbizz

BRUTALNA PORUKA MAJE MARINKOVIĆ NAKON POMIRENJA PECE I ALEKSANDRE: Puca od ljubomore, SPOMENULA I DJECU

Nakon što je u medijima osvanula vijest da se Predrag Peca Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, poslije raskida sa Majom Marinković vratio bivšoj Aleksandri Subotić, sa kojom ima dijete, za Pink.rs oglasila se Maja.

Ona je danas ispričala zbog čega je riješila da stavi tačku na vezu sa Raspopovićem, a sada se osvrnula na najnovija saznanja – da su on i Aleksandra ponovo zajedno.

-Eto, ja sam se malo poigrala sa Vijagrom i iskorišćenog Pecu vratila tamo gdje pripada. Legendarni film Živka Nikolića iz 1986. godine “Lepota poroka” dobio je “novi život”, a u glavnim ulogama su Peca Vijagra, ali kao legendarna Mira Furlan i Aleksandra Čabarkapa Raspopovic kao Mima Karadžić. Eto, scenariji se mijenjaju i prilagođavaju, sve je moguće kad sam ja reditelj. Ne treba da vas čudi što se Aleksandrin Lesi vratio jer ona umije i od mame dečka da pozajmi, pa što ne bi vratila svoju Miru Frulan. Ljepota poroka 2022. Puno toplih pozdrava šaljem dječici i ponosnim roditeljima prepunim prave i iskrene ljubavi. (balasevizam.novi.ba)