BRUTALNO! CAR PRIZNAO DA SE IZVINIO DALILI I ZAŠTO JE LJUT NA DEJANA: Evo šta mu najviše zamjera (VIDEO)

Showbizz

BRUTALNO! CAR PRIZNAO DA SE IZVINIO DALILI I ZAŠTO JE LJUT NA DEJANA: Evo šta mu najviše zamjera (VIDEO)

Progovorio o onome što mu smeta!

U emisiji ”Narod pita” gost Ivane Šopić je Filip Car.

Nakon kratke pauze za reklame, voditejka se osvrnula na sud tviteraša.

-Nije on bijesan na druge nego na sebe, ima 30 godina a nema ni kučeta ni mačeta, živi sa mamom i tatom, nije ostvaren ni u jednom životnom pravcu – glasio je tvit.

-E moj tviterašu, da sam ja mamu slušao, dokle bih dogurao – nasmejao se Car.

-Da se osvrnemo na emisiju u kojoj si trebao da budeš gost a nisi se pojavio. Da li ti je bilo krivo da je onako ostaviš pognute glave, ona je izgubila brak i reputaciju zbog ljubavi prema tebi? – pitala je voditeljka.

-Mislim da je to teška riječ, jer bi se to možda desilo i zbog nekoga drugog… Iritirale su me mnoge stvari i nikada nisam imao problem da to i kažem… Da li bi ona sve to isto uradila ili ne, sa nekim drugim i to je upitno, ne mogu to da znam… Na dan emisije, nije mi bilo okej, bio sam slomljen. Otišla je sama, kada sam vidio njeno ponašanje i reakciju, bilo mi je žao.

Obukao sam se, ustao i došao, bio sam na rampi ali nisam mogao da uđem… Žena je došla, ja sam spavao, bilo je ono, samo bum bum i idemo… Bukvalno sam bio u fazonu da ne odemo oboje, po cijenu da budemo kažnjeni… Dosta mi je bilo svega iskreno. Ona je odlučila da ide, ja sam bio ljut, ali kada sam je vidio u emisiji, došao sam… Ujutru sam došao do nje i izvinio se… Nakon nekoliko dana, imao sam situaciju da ja budem sam sa Dejanom i Aleksandrom, koji su na neki način ‘naši protivnici’, pa sam zastupao mene i Dalilu. Evo, iskreno, Dejan i ja smo stvorili neko uzajamno poštovanje, zato sam i ljut što nas je nazvao folirantima, jer ja nemam dodirnu tačku sa njom više. Nemam potrebu ništa da sakrivam, tamo gdje sam trebao nisam, zašto bih sada? – govorio je Car.

Detaljnije u nastavku.  (balasevizam.novi.ba)