MAJA I JA IMAMO DOGOVOR: Filip Car šokirao izjavom o odnosu sa Majom, EVO ŠTA SU SE DOGOVORILI

Showbizz

MAJA I JA IMAMO DOGOVOR: Filip Car šokirao izjavom o odnosu sa Majom, EVO ŠTA SU SE DOGOVORILI

Starleta Maja Marinković i muž Aleksandre Subotić, Peca Raspopović raskinuli su vezu.

Mnogi sada komentarišu da će se bivša zadrugarka vratiti bivšem dečku Filipu Caru, zbog kojeg je diskvalifikovana iz “Zadruge”.

On je u emisiji “Narod pita” progovorio o njihovom odnosu i istakao da ne planira da obnovi vezu sa njom.

– Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno… Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio – istakao je Filip.

Inače, Maja Marinković se oglasila nakon što je saznala da su se Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović pomirili.

Ona im je u obnavljanju veze poželjela više sreće ovaj put:

– Eto, ja sam se malo poigrala sa Vijagrom i iskorišćenog Pecu vratila tamo gdje pripada. Legendarni film “Živka Nikolića” iz 1986. godine “Lepota Poroka”, dobio je “novi život”, a u glavnim ulogama su Peca Vijagra ali kao legendarna Mira Furlan i Aleksandra Čabarkapa Raspopović kao Mima Karadžić. Eto, scenariji se mijenjaju i prilagođavaju, sve je moguće kad sam ja reditelj. Ne treba da vas čudi što se Aleksandrin Lesi vratio vratio jer ona ume i od mame dečka da pozajmi, pa što ne bi vratila svoju Mirz Furlan. Ljepota poroka 2022. Puno toplih pozdrava šaljem dječici i ponosnim roditeljima prepunim prave i iskrene ljubavi – rekla je za Kurir. (balasevizam.novi.ba)